Zonnebril van hout voor on stage

Je moet ze vast al gesignaleerd hebben, de houten zonnebril.

De meeste houten pilotenbrillen zijn handmade als het goed is. Althans wel bij houtenzonnebril.net. Het zijn ook wel hele trendy brillen. Daarom passen ze perfect bij artiesten. Aardig wat muzikanten dragen ze dan ook on stage en ook prive.
computerbril

(Dave Stewart van the Eurythmics zei het al, image is everything. Ben je een muzikant dan ben je afhankelijk van je imago. Het is dan ook belangrijk om te bedenken over wat je wilt uitstralen. En ook wat wil je uitstralen op het podium?
 

Dit alles begint bij image building.

 


Met een pilotenbril van hout ga je in elk geval opvallen en het kan je image alleen maar bekender maken.

 

 

De zonnebril van hout


Houten pilotenbrillen worden almaar populairder omdat ze zo compleet anders zijn dan normale zonnebrillen. Ze zijn onvergelijkbaar mooi om naar te kijken maar alle modellen zijn ook heel licht van gewicht waardoor het dragen van houten brilmonturen heel comfortabel is. De meeste houten brillen blijven zelfs drijven.Kan handig zijn wanneer voor meer info je op de grachten moet spelen.

 

 

Organische materialen.


Met de houten bril heb je een pallet van veel natuurlijke verscheidene diepe soorten kleuren zoals bruin, bordeaux, beige, honing en zwart. De houten zonnebrillen met verscheidene lagen hout hebben dan ook een geweldige uitstraling. Als je niet alleen stijlvol wilt uitspringen maar ook smaakvol voor de dag wil komen dan zal je met een houten zonnebril absoluut in het middelpunt van de attentie komen. Alle houten zonnebrillen zijn dan ook wooden made of nog beter gezegd, hip en handgemaakt.(Bron: houtenzonnebril.net)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Zonnebril van hout voor on stage”

Leave a Reply

Gravatar