Nieuw in de Eco Pop-up Store. Duurzame zonnebrillen van Bamboe met de verschillende kleuren en de organische houtnerf zet jij de trend voor 2016

houten zonnebril

Bamboe houten zonnebrillen zijn gemaakt van de beste kwaliteit hout en geschikt voor zowel dames als heren. Vanwege de unieke houtstructuur is elke houtenzonnebril uitzonderlijk. Alle Bamboehouten zonnebrillen worden handgemaakt en zijn zeer licht van zwaarte. Ook zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende lenzen met de beste UV400 bescherming tegen de zon. Deze unieke zonnebrillen zijn opgebouwd uit verschillende lagen kleurig hout in verschillende tinten. Omdat elke zonnebril met de hand is geproduceerd en door de verschillende kleuren en de karakteristieke houtnerven is elke houten zonnebril bijzonder.

 

 

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten Zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur samen met bruin gepolariseerde lenzen is een mooie zonnebril. Rozenhouten zonnebrillen zijn van prima kwaliteit tegen een betaalbare prijs met respect voor de de natuur.

Het met zorg uitgezochte hout wordt ingezet voor het frame van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een natuurlijke uitstraling en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de karakteristieke lijnen van het hout. Geen enig model houten zonnebril is hetzelfde. Brilmontuur van Bamboehout in meerdere houtlagen. De aarde, de kalmte, de storm, de geur van het jaargetijde en de frisse bries door de haren. De natuur is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Gemaakt van sterk bamboe hout, een paar stukjes metaal en de lenzen waar je de zon mee kunt trotseren. Houten zonnebrillen maken jouw zomer uniek. Een mode die de eerstvolgende jaren alle trends gaat passeren. Een merk, vol bevlogenheid en innovatie. Een artikel, waar geen ander product aan kan tippen.

 

 

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor kwaliteit en creativiteit! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een kleine oplage en heeft biedt daardoor extra uniekheid. Dit betekent dat je (bekijk) er altijd uniek uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Ebbenhout en hebben gepolariseerde grijze lenzen. Bovendien zijn ze ook nog gemakkelijk te dragen. Ideaal voor op de zandstrand. Daarenboven beschikt de zonnebril over een volledig uv-bescherming. De polarisatie maakt het geriefelijk om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn bijna niet kapot te krijgen.

 

 

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

 

 

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

 

 

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer glad is ebbenhout dat geroemd wordt om zijn gitzwarte kleur.

 

 

zonnebrillen


Ook gebruikt in muziekinstrument vervaardiging is beukenhout is van goede kwaliteit en veelzijdig inzetbaar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Nieuw in de Eco Pop-up Store. Duurzame zonnebrillen van Bamboe met de verschillende kleuren en de organische houtnerf zet jij de trend voor 2016”

Leave a Reply

Gravatar