Met deze prachtige zonnebrillen van Skateboardhout met de verschillende tinten en de organische houtnerven zet jij de trend voor dit jaarEbben houten zonnebrillen zijn gemaakt van de beste kwaliteit hout en passend voor zowel vrouwen als mannen. Door de originele houtstructuur is elke zonnebril uniek. Alle Ebbenhouten zonnebrillen worden handgemaakt en zijn zeer licht van zwaarte. Ook zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende glazen met de beste UV400 bescherming tegen de zon. Deze unieke zonnebrillen zijn samengesteld uit verscheidene lagen kleurig hout in verscheidene kleuren. Omdat elke zonnebril met de hand wordt geschapen en door de diverse tinten en de karakteristieke houtnerven is elke houten zonnebril uniek.

 

 

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten Zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur gecombineerd met bruin gepolariseerde lenzen is een geweldige zonnebril. Rozenhouten zonnebrillen zijn van prima kwaliteit tegen een betaalbare prijs met eerbied voor de de natuur.

Het met zorg uitgezochte hout wordt gebruikt voor het frame van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een organische look en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de karakteristieke nerven van het hout. Geen enig montuur houten zonnebril is gelijk. Brilmontuur van Ebbenhout in meerdere houtlagen. De aarde, de kalmte, de storm, de lucht van het jaargetijde en de frisse wind door de haren. De aarde is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Geschapen van robuust bamboe hout, een paar stukjes ijzer en de lenzen waar je het zonlicht mee kunt weerstaan. Houten zonnebrillen maken jouw zomer fantastisch. Een trend die de eerstvolgende jaren alle trends gaat inhalen. Een merk, vol bezieling en innovatie. Een artikel, waar geen ander artikel aan kan tippen.

 

 

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor kwaliteit en scheppingsvermogen! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een kleine oplage en heeft biedt daardoor extra exclusiviteit. Dit betekent dat je er altijd uniek uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Bamboehout en hebben gepolariseerde blauwe lenzen. Daarbij zijn ze ook nog lichtwegend te dragen. Perfect voor op de strand. Verder beschikt de zonnebril over een compleet uv-bescherming. De polarisatie maakt het aangenaam om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn nauwelijks stuk te krijgen.

 

 

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

 

 

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. (voor meer info) Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

 

 

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer egaal is ebbenhout dat bekend staat om zijn gitzwarte kleur.

 

 

zonnebrillen


Ook gebruikt in muziekinstrument productie is beukenhout is van goede kwaliteit en veelzijdig inzetbaar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Met deze prachtige zonnebrillen van Skateboardhout met de verschillende tinten en de organische houtnerven zet jij de trend voor dit jaar”

Leave a Reply

Gravatar